REPARATIE EN ONDERHOUD VAN UW VOERTUIG IN Zutphen

Contact

Is uw auto kapot of wilt u zeker weten dat u binnenkort niet langs de weg staat? Kies voor reparatie en onderhoud door autogarage Ten Harkel in Zutphen.

PERSONENAUTO’S, BEDRIJFSAUTO’S EN CAMPERS

Wij repareren en onderhouden personenauto's (nieuwe en occasions), kleine bedrijfsauto's, terreinwagens en campers. Een nieuwe bougie, vervanging van de trekhaak of andere bandensoort voor uw auto? Een apk-keuring uitvoeren? Wij draaien er onze hand niet voor om. Na onderhoud of reparatie bij Autobedrijf Ten Harkel rijdt uw (bedrijfs)auto of camper altijd in perfecte staat weer weg.


Maak een afspraak voor:

  • Apk-keuring
  • Bandenservice en -opslag
  • Aircoservice
  • Trekhaakonderbouw

EEN OCCASION AANSCHAFFEN

Als u toe bent aan een nieuwe auto is de garage van Ten Harkel uw eerste stop. Bij ons autobedrijf vindt u tal van goed onderhouden occasions. Zit er geen auto tussen die aan al uw wensen voldoet? Geen paniek, we gaan graag voor u op zoek naar de juiste variant. Een bepaalde kleur, kilometerstand of een specifiek bouwjaar? Maak uw wensen kenbaar en wij starten onze zoektocht.

Heeft u een tweedehands auto al gevonden maar functioneert deze niet helemaal naar behoren? Ook uw nieuwe occasion repareren en onderhouden we graag. Neem contact op als u meer wilt weten.

SCHADEHERSTEL

Schade aan uw auto gereden? Dat is altijd vervelend. Niet alleen omdat uw auto beschadigd is, maar ook vanwege al het papierwerk dat ingevuld moet worden. Het afhandelen van deze administratie met uw verzekeringsmaatschappij kost veel tijd, u kunt wel iets leukers verzinnen!
Autobedrijf Ten Harkel neemt u deze klus graag uit handen. Dankzij onze samenwerking met schadeherstellers, externe specialisten en de beste verzekeringsmaatschappijen kunnen wij de schade snel voor u afhandelen.
We zorgen er niet alleen voor dat u weer veilig de weg op kunt, maar dankzij het zorgvuldige schadeherstel ook dat de inruilwaarde van uw auto niet zal dalen.
Bel ons na een ongelukje via 0575 - 57 24 93 en we nemen u alle rompslomp uit handen.