MAAK EEN AFSPRAAK MET Autobedrijf Ten Harkel IN Zutphen

Contact

Wat ons betreft zou iedere auto zo goed moeten zijn dat u uw eigen Dakar rally kunt rijden. Laat uw auto (terreinwagen of niet) daarom repareren en onderhouden door onze specialisten. Ook als we u blij kunnen maken met een nieuw scheurijzer laten we u graag onze occasions zien.

KOM LANGS VOOR OCCASIONS, REPARATIE EN ONDERHOUD

We zien u graag aan de Verlengde Ooyerhoekseweg, waar tal van occasions op u staan te wachten. Een afspraak maken voor reparatie of onderhoud?
Bel 0575 - 57 24 93, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Neem contact op via het formulier voor meer informatie over reparatie of onderhoud van personenauto's, occasions, kleine bedrijfswagens, terreinwagens of campers.


SERVICE EN GARANTIE ZOALS HET HOORT
Als u een nieuwe auto aanschaft – zoals een van onze occasions – wilt u vanzelfsprekend niet voor onplezierige verassingen komen te staan. U wilt zeker weten dat u de juiste wagen aanschaft. Die zekerheid krijgt u bij Autobedrijf Ten Harkel. Net als de zekerheid dat u mobiel blijft.

Als erkend occasiondealer in Zutphen bieden wij u niet alleen een standaard garantie. De garantie is uit te breiden met een aanvullend pakket. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op.

TEN HARKEL ZORGT GOED VOOR U ÉN UW AUTO
De lat ligt hoog bij Ten Harkel. We eisen veel van ons personeel, maar ook van onze occasions. Zo werken we alleen met goed opgeleide mensen en voldoen de occasions aan een grote lijst met kwaliteitseisen.

Dankzij onze jarenlange ervaring is geen reparatie of onderhoudsbeurt ons te gek. De werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur die aan alle huidige kwaliteitsnormen voldoet.


GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD
Als u uw auto laat repareren dan mag u verwachten dat dit perfect gedaan wordt. Bij Autobedrijf Ten Harkel bent u er ook van verzekerd dat uw auto na afloop daadwerkelijk perfect functioneert. Dit durven wij u te beloven omdat onze specialisten over jarenlange ervaring beschikken en al talloze personenauto’s (nieuwe en occasions), kleine bedrijfswagens, terreinwagens en campers hebben gerepareerd.

BOVAG PECHHULP
De zekerheid van BOVAG, nu ook onderweg.
Hoe goed uw auto ook onderhouden is, pech kan u altijd overvallen. Dankzij BOVAG pechhulp weet u zeker dat er snel iemand ter plaatse is die u weer op weg kan helpen.

24/7 service in heel Europa
Waar u ook strandt, onderweg naar werk of in het buitenland op weg naar vakantie: met de BOVAG pechhulp kunt u altijd weer snel uw reis voortzetten. Bij voorkeur met uw eigen auto, en als het niet anders kan met een vervangende auto.

Kiest u voor Europadekking? Dan is uw caravan of aanhangwagen bij de pechhulp inbegrepen. Ook binnen uw eigen gemeente. Wilt u meer weten of pechhulp afsluiten? Neem contact op met Autobedrijf Ten Harkel.


Contactgegevens

Adres

Verlengde Ooyerhoekseweg 18
7207 BJ Zutphen

Telefoon

0575 - 57 24 93

E-mail

info@tenharkel.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:45

Zaterdag 09:00 - 16:00