Service en garantie zoals het hoort

Als u een nieuwe auto aanschaft – zoals een van onze occasions – wilt u vanzelfsprekend niet voor onplezierige verassingen komen te staan. U wilt zeker weten dat u de juiste wagen aanschaft. Die zekerheid krijgt u bij Autobedrijf Ten Harkel. Net als de zekerheid dat u mobiel blijft.

Als erkend occasiondealer in Zutphen bieden wij u niet alleen een standaard garantie. De garantie is uit te breiden met een aanvullend pakket. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op.

Autobedrijf ten Harkel zorgt goed voor u én uw auto

De lat ligt hoog bij Ten Harkel. We eisen veel van ons personeel, maar ook van onze occasions. Zo werken we alleen met goed opgeleide mensen en voldoen de occasions aan een grote lijst met kwaliteitseisen.

Dankzij onze jarenlange ervaring is geen reparatie of onderhoudsbeurt ons te gek. De werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur die aan alle huidige kwaliteitsnormen voldoen.

Garantie op reparatie en onderhoud

Als u uw auto laat repareren dan mag u verwachten dat dit perfect gedaan wordt. Bij Autobedrijf Ten Harkel bent u er ook van verzekerd dat uw auto na afloop daadwerkelijk perfect functioneert. Dit durven wij u te beloven omdat onze specialisten over jarenlange ervaring beschikken en al talloze personenauto’s (nieuwe en occasions), kleine bedrijfswagens, terreinwagens en campers hebben gerepareerd.

BOVAG pechhulp

De zekerheid van BOVAG, nu ook onderweg
Hoe goed uw auto ook onderhouden is, pech kan u altijd overvallen. Dankzij BOVAG pechhulp weet u zeker dat er snel iemand ter plaatse is die u weer op weg kan helpen.

24/7 service in heel Europa
Waar u ook strandt, onderweg naar werk of in het buitenland op weg naar vakantie: met de BOVAG pechhulp kunt u altijd weer snel uw reis voortzetten. Bij voorkeur met uw eigen auto, en als het niet anders kan, met een vervangende auto.

Kiest u voor Europadekking? Dan is uw caravan of aanhangwagen bij de pechhulp inbegrepen. Ook binnen uw eigen gemeente. Wilt u meer weten of pechhulp afsluiten? Neem contact op met Autobedrijf ten Harkel.

BOVAG pechhulp